Har du hört talas om invisalign och vill prova denna nya metod för tandreglering? Leta rätt på en klinik i Göteborg som kan hjälpa dig, så får du dina tänder korrigerade nästan utan besvär.

Något känns det väl, invänder du säkert, och givetvis är det ett slags ingrepp även om det är mycket skonsamt och i princip smärtfritt. Metoden går ut på att du får plastskenor som du ska ha som tandställning under en tid, och när tänderna har rättat sig lite får du en ny skena. Då märker du knappt hur tänderna gradvis korrigeras och får rätt placering. Skenorna syns knappt heller, och som vuxen vill du inte skylta med en tandställning eller bära något som liknar räls. Du får en skonsam korrigering som leder till att du får det utseende och leende du vill ha.

Tandvård som är populär

Den estetiska tandvården har blivit ett mode, och när tänderna väl sitter rakt kanske man också vill ha dem lite vitare. Det är fullt möjligt med hjälp av en skicklig tandläkare att få hjälp både med oönskade gluggar mellan tänderna, att få implantat eller att rätta till sneda och trasiga tänder. Det går att bättra på de tänder du har kvar, så att du får en jämn tandrad.

Be att din tandläkare förklarar hur du gör för att få invisalign, vilka fördelar det har, vad det kostar och hur lång tid det tar. Det är bra att det finns ny teknik och nya metoder som är mycket bättre än förr. Läs mer om Invisalign på denna sida: invisaligngöteborg.se