Vi som ligger bakom den här sidan är ett gäng män och kvinnor som umgås regelbundet. Det är egentligen den röda tråden oss emellan: vi gillar varandras sällskap. I övrigt så kommer vi från helt olika bakgrunder och kulturer. Vi jobbar med olika saker och vi befinner oss i olika åldrar och livssituationer. Det ger oss en dynamik som vi hoppas ska lysa igenom på den här sidan. Våra olikheter är vår styrka!

Några av oss är aktiva människor som brinner för träning, hälsa, kost och välmående. Andra är mer av soffpotatisar som prioriterar andra saker i livet. Några har familj – och alla ämnen som berör familjen kommer de att skriva om – medan andra lever som singlar. Vissa tjänar mycket pengar – andra är mellan jobb och försöker hitta en ny karriär. Vi är så långt ifrån en homogen grupp som man kan komma. Vi speglar, genom alla våra olikheter, samhället i stort. Det gör också att vi kan ta oss an olika ämnen med annorlunda infallsvinklar, beroende på vem av oss som skriver texten.

Alla har egna åsikter och alla har rätten att få framföra dessa. Vi är långt ifrån överens om allt – om det mesta, om vi ska vara ärliga – men vi respekterar alltid varandra. Och, som sagt: vi trivs oerhört bra i varandras sällskap. Det hoppas vi även att du som läsare ska göra. Välkommen in i vårt gäng!